Har du møtt årets styre?

Det kreves litt logistikk å få igang en så stor fjordfestival som Fjordkulturdagan har blitt. Det er mye som skal gjøres, arbeidsoppgaver som skal delegeres og diskuteres. Styret møter jevnt og trutt for å få alle detaljer på plass. Lurer du på hvem som sitter i styret i år?

Årets styre består av bakerst fra venstre; Gøran Freiberg, Jørund Sæther og Yasmin Tölche. Foran fra venstre; Annette Neverrøsten og Astrid Stølen.

Astrid, Annette og Jørund er gamle travere innen for Fjordkulturdagan, mens Gøran og Yasmin har ikke vært med tidligere, om du ønsker å ta kontakt med en av oss, finner du kontakt infomasjon her. Alle gir av seg selv og sin tid for å få festivalen av stablen. Annette kjører til og med helt fra Trondheim for å være med å lage Fjordkultur på Vinjeøra!

Har du lyst til å hilse på oss? 27 mai kan du treffe oss utenfor Rema1000 på Øra. Vi sees! 🙂