Billetter!

I år er det faktisk mulig å forhåndskjøpe inngangsbillett til Fjordkulturdagan 2019. Vi samarbeider med eBillett og her kan du finne inngangsbiletter til begge dagan samt en egen begrenset inngangsbillett som sikrer deg sitteplass til Lars Monsen.

Kjøp din billett her!
https://ebillett.no/events?search=Fjordkulturdagan

Hva inngår i billettene:

Alle bilettene gir deg inngang til arrangementet, stands og aktiviteter under dagan. Velg hvilken dag du ønsker å besøke oss eller kom begge. Besøk vårt lokale bakeri datert tilbake til 1850 tallet og nyt livet, fjorden og kulturarven.

Du trenger kun 1 billett for å komme deg inn på området, uansett om du velger å høre på Lars Monsens foredrag eller ikke. Inngangsbilletten med sitteplass i storteltet under Lars Monsen sitt villmarks foredrag «Det ville ekstra» gir deg en stol å hvile på under foredraget i tillegg til inngang. Foredraget er altså gratis så lenge du har betalt for å komme deg inn.

Gratis Parkering på området.

Barn under 15år er gratis. Alle barn og voksne over 15år må kjøpe billett for å komme inn på område.  Ønsker ditt barn under 15år en sitteplass under foredraget til Lars Monsen, må en billett kjøpes. Dette er den eneste måten å få sitteplass på.

For mer informasjon og oppdateringer sjekk ut vår facebookside – Fjordkulturdagan på Vinjeøra.