Informasjon til våre boder/utstillere

Fjordkulturdagan er opptatt av å presentere utstillere med produkter av høy kvalitet. Derfor er vår festival fri for juggel. Utstillerne våre står for gode kvalitetsprodukter og ekte håndtverk. Her får finner du unike produkter.

Ønsker du å komme til Vinjeøra med dine produkter, vennligst ta kontakt med oss.
Vi har plass til flere utstillere.
E-post: post@fjordkulturdagan.org
Telefon: Gunn-Hilde,99 400 508

Invitasjon utstillere 2019

Priser for å leie av bod/plass under dagene er kr. 1.000,- for hele helga (lørdag og søndag). Dere vil da få en standplass på ca. 3×3 meter, enten i telt eller naust, eller om dere har med eget telt/bil/campingvogn osv. Det er tillegg for ekstra bord og strøm.

Vi gjentar suksessen og tar også i år i bruk «Fjordgata» som strekker seg langs naustrekka på Vinjeøra. Her vil det være boder i telt og i naustene. Videre strekker den seg langs fotballbanen, håndballbanen, helt til Vinjetun samfunnshus og bort til Bedehuset. Utover dette har vi utstillere på ekra, i Bedehuset og ved «Bua».

Vi ber om at alle utstillere møter i sekretariatet ved ankomst. Her vil du få tildelt sin standplass og inntil 2 merkelapper pr standplass, som gir gratis adgang de dagene dere skal være på Vinjeøra. Ber om at alle utstillere respekterer arrangørens plassering av din stand. Sekretariatet ligger ved inngangen til Vinjetun Samfunnshus. 

Fra kl. 18.00 – 20.00 fredag ettermiddag vil det være arrangører tilstede i Vinjetun samfunnshus. Utstillerne er velkommen til å sette opp sin bod. På lørdag er det åpent for utstillerne fra kl. 09.00. Alle stands må være ferdig oppsatt til kl. 10.45, og alle biler skal være parkert på tildelte parkeringsplasser for utstillere innen kl. 10.45 lørdag og søndag.

Alle utstillere som har bilder av produktene er velkommen til å sende dette til oss på e-post: post@fjordkulturdagan.org

Fjordkulturdagan forbeholder seg retten til å kvalitetssikre utstillerne da våre dager skal være fri for juggel. Vi ønsker et mangfold av ulike produkter og vil prioritere dette ved utvelgelse av tildeling av boder.

Fjordkulturdagan sørger for tilsyn med bodene fra 20.00 – 08.00 natt til søndag. Fjordkulturdagan kan likevel ikke stilles ansvarlig for eventuell tyveri eller hærverk.